Click me

Sunday, March 21, 2010

Παιχνίδια για XBOX 360 και Windows Phone Series 7 στο iPhone;

On Monday, Novell will demonstrate new technology that will allow Microsoft Xbox 360 games to be translated into iPhone apps. It also has the capability to be used to create Android games, potentially taking some Xbox games to the mobile masses.

Novell, a Microsoft frenemy, is making it possible for you to play Xbox games on other devices now, while Microsoft, which created the platform, will leave you waiting for Windows Phone 7 handsets, due late this year. For whatever reason, Microsoft has chosen to be less than aggressive in supporting two extremely popular smartphone platforms despite obvious consumer demand.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ας πάρουμε μία εντελώς ουτοπιστική περίπτωση για την Micro$oft. Τα παιχνίδια που θα παίζουν στα Windows Phone Series 7 είναι εξαιρετικά και είναι ίδια με του XBOX 360. ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.

Και κάπως μέσω το λογισμικό της Novell αυτά παίζουν το ίδιο καλά στο iPhone. Είναι θετικό αυτό;

Ναι, αν είσαι κοντόφθαλμος ή της Micro$oft γιατί έτσι θα έχεις ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να πείσεις προγραμματιστές τωρινούς ή μελλοντικούς ότι δεν χρειάζονται το iPhone SDK αλλά κάνοντας δουλειά για της Micro$oft το υλικό, θα έχουν έτσι και αλλιώς το iPhone στην τσέπη τους.

Κάπως έτσι πάει να παίξει το παιχνίδι και η Adobe με το επερχόμενο Adobe Creative Studio 5 (CS5) και το Flash, το οποίο αν όλα πάνε καλά για την Adobe, θα δίνει τη δυνατότητα η Flash εφαρμογή να παίζει στο iPhone.

Θα μου πει κάποιο ΖΩΟΝ εκεί έξω: "Τέλεια! Έτσι θα παίζω όλα τα Flash, τα XBOX 360 και τα Windows Phone Series 7 παιχνίδια! Να πάει να μπιπ-μπιπ η Apple."

ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ποντάρουν η Micro$oft και η Adobe. Γιατί πολύ απλά αυτή η στρατηγική τους δούλεψε μια χαρά, ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ, πάνω από 15 χρόνια τώρα.

Θεωρητικά λοιπόν, ενώ έχουμε παιχνίδια και λογισμικό που παίζει στα Windows XP, Vista, 7, Mac OS X, Linux με μηδαμινό κόπο, αυτά τα παιχνίδια είναι ΤΟΣΟ άθλια μπροστά σε παιχνίδια του Nintendo Wii, Nintendo DS, Sony PS3, ακόμη και του XBOX 360 που είναι πλέον τραγικό.

Όλα αυτά γιατί ΖΩΑ σαν και τα παραπάνω ζώα ΔΕΝ έχουν απαιτήσεις από τις εταιρίες. Τι απαιτήσεις; ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. Να εκμεταλλεύονται 100% το υλικό και το λογισμικό για το οποίο φτιάχνουν τα παιχνίδια και τα προγράμματά τους οι παλιοεταιρίες.

Πάρτε παράδειγμα τους πολυπύρηνους επεξεργαστές, τα πολλαπλά gigabyte μνήμης, τους raid δίσκους, τις τερατώδης κάρτες γραφικών, που δεν μπορούν να κάνουν ένα παιχνίδι να παίζει σε υπολογιστή όπως το God of War 3 ή το Uncharted 2 ή το Gran Turismo 5 στο Sony PS3. Και ΠΑΝΤΑ μιλάμε για το PS3 υλικό το οποίο είναι του 2006!!!

Όλα αυτά χάρη στις παραπάνω πούστικες τακτικές της Micro$oft και των εταιριών που τη γουστάρουν, οι οποίες ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΕ στην ηλιθιότητα σου φίλε(;) αναγνώστη...

ΞΥΠΝΑ! ΑΠΑΙΤΗΣΕ τις εταιρίες λογισμικού να χρησιμοποιούν τα καλύτερα εργαλεία για την καλύτερη δεδομένη πλατφόρμα υλικού και λειτουργικού συστήματος. ΑΠΑΙΤΗΣΕ να προγραμματίσουν και σε Assembly αν χρειαστεί. Μην είστε οι πουτάνες τους. Μην είναι οι νταβατζήδες σας. Μην είστε τα πρόβατά τους. Μην είναι οι τσοπάνηδες σας.

No comments: