Click me

Thursday, July 22, 2010

Η Προφήτης Μαλβίνα VS Καρκίνων

Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλοι τέτοιοι στην Ελλάδα στις μέρες μας. ΟΛΟΙ καρκίνοι έχουμε γίνει. Καλά να πάθουμε.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. @@ θα μάθετε και θα θυμηθείτε γιατί είστε και γ@μώ τους καρκίνους αλλά λέμε τώρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΡΕ ΚΑΡΚΙΝΟΙ.

ΟΛΑ!















Αυτός μας κυβέρνησε... Χάρη σε σας...



Το ίδιο κι αυτός... Πάλι χάρη σε σας...







Όσο για αυτόν... Απλά είναι η εξέλιξη που είναι απόδειξη αυτού που λέμε: "Από το κακό στο χειρότερο" ή από το: "Κάθε χρόνο και χειρότερα". Μπορεί να μην είναι Μαλβίνα αλλά δεν βρήκα κάτι από εκεί. ΔΥΣΤΥΧΩΣ...







ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΙ ΓΕΛΑΤΕ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ;


ΜΗΝ ΓΕΛΑΤΕ ΚΑΡΚΙΝΟΙ!!!



Αχ ρε Μαλβίνα. ΕΣΥ πραγματικά μας άφησες νωρίς. Πολύ νωρίς. Καλά να είσαι όπου και να είσαι!



Αυτό είναι γιατί βλέπω δύο "μοντέρνες" γυναίκες που πραγματικά θαύμαζα και θαυμάζω που έχουν μεγαλύτερα, τρομακτικά πιο ζουμερά, ΘΕΙΚΑ αρχίδια από ΟΛΑ τα αρσενικά σε αυτή την καταραμένη χώρα... Ο Πανούσης εξαιρείτε γιατί εκείνος είναι Θεός και απλά υπάρχει ανάμεσά μας!



Να θυμάστε καρκίνοι: Τα τελευταία 30+ χρόνια έχετε κάνει κάτι μ@λ@κ!ες απίστευτες και όσο πάτε κάνετε ακόμη και χειρότερες που αν μπορούσαν οι νεκροί πρόγονοι μας να σηκωθούν από τους τάφους τους, θα μας τρώγανε ζωντανούς ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΚΕΨΗ.

Δυστυχώς όμως αυτά είναι σενάρια ταινιών επιστημονικής (ή και μη) φαντασίας... ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Γιατί αν περιμένω από εσάς τους καρκίνους θα συνεχίσω να την βάφω μέχρι και την μετά θάνατο εποχή των τρισέγγονων μου.

ΟΥΣΤ ΚΑΡΚΙΝΟΙ!

No comments: