Click me

Tuesday, December 08, 2009

Το Windows PC των $2000

What a difference $500 makes. With $1500, building a gaming PC means being as lean as possible, sacrificing a little here and there to bump the important components to the next tier. But with $2000, your options really open up. The extra dough means you can start considering a solid-state drive or dual-GPU solution. Getting the most bang for your buck is always a consideration, but two grand means you can splurge for cutting-edge components that are priced for early adopters. It also means you have to think about your system's upgrade path, since you don't want to spend so much on a rig with nowhere to go in two years. Lynnfield or Bloomfield? SSD or high-capacity storage? Nvidia or ATI? There are a few no-brainers in our $2000 parts pick, but also a few surprises as well.

Read on for our parts picks, and let us know what you think!

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καλή προσπάθεια. Χωρίς οθόνη όμως. Και γιατί να μην αγοράσω το νέο iMac 27" με τον i5 που κάνει $1999 και έχει την απίστευτη LED οθόνη των 27-ιντσών, με IPS (in-plane switching) τεχνολογία, πλήρες HD και 16:9;

Δε λέω. Το Windows PC των $2000 χωρίς την οθόνη είναι σε κάποιες εφαρμογές και παιχνίδια, ίσως και 50% πιο γρήγορο από το iMac με τον i5. ΑΛΛΑ: ΔΕΝ έχει οθόνη. ΔΕΝ έχει μικρόφωνο. ΔΕΝ έχει ηχεία. ΔΕΝ έχει ασύρματα πληκτρολόγιο και ποντίκι. Θα έχει πολλά καλώδια. Θα πιάνει πολύ χώρο. Θα είναι άσχημο. Και αν είναι δυνατόν, χρησιμοποιεί μια απλή, σχετικά, έκδοση των Windows 7. Χωρίς άλλες εφαρμογές όπως antivirus, antispyware, κλπ. μέσα στην τιμή.

Και λέω εγώ. Δεν βάζω τον i7 στο iMac και το Apple Remote και να το φέρω λίγο στα ίσα το παιχνίδι της απόδοσης και το κοστολόγιο να πάει ΜΟΝΟ στα $2218;

Άντε γεια που είναι ακριβά τα Mac ρε. Άντε γεια.

Αγοράστε το iMac i5 από το κατάστημά μας εδώ στη σύνθεση που εσείς επιθυμείτε. Τα $2218, στο κατάστημά μας είναι ΜΟΝΟ 2186.48 ευρώ!

Και για να ΜΗΝ ξεχνιόμαστε. Στο παρόν μπορείτε να τρέχετε τα Windows XP και Vista σε ΟΛΑ τα Mac. Από μέρα σε μέρα θα μπορείτε να τρέχετε ΚΑΙ τα Windows 7. Οπότε στη χειρότερη αγοράστε ένα Mac και πάρτε 2 σε 1. Κάντε ότι θέλετε με τα Windows και απολαύστε και την απίστευτη Mac πλατφόρμα που όλοι αντιγράφουν και χακάρουν για να τρέχουν στα κονσερβοκούτια τους (Windows PC), μέρα νύχτα σε όλο τον κόσμο.

Αφήστε που το παραπάνω Windows PC των $2000 θα πρέπει να το συναρμολογήσετε κιόλας. Μουαχαχαχα.com

No comments: