Click me

Monday, July 20, 2009

Project Natal

Όταν λέω ότι είστε πρόβατα θα πρέπει μάλλον ν' αρχίσω να προσθέτω και το "μαλακισμένα" άνευ εισαγωγικών βέβαια.

Πως αλλιώς μπορεί κάποιος να εξηγήσει ότι έχετε ανάψει όλοι σας και δε λέτε να σβήσετε με τίποτα, με κάθε μαλακία που σας πετάει η Micro$oft και μάλιστα αυτές οι μαλακίες είναι του αέρα;

Φυσικά μιλάω για το Natal που πολλοί από εσάς μου έχετε πρήξει κάθε άκρο του σώματός μου με τις μαλακίες που πιστεύετε γι αυτό το Project Natal.

Πρώτα απ' όλα να σας πω το εξής και να το βάλετε ΜΙΑ και ΚΑΛΗ σε αυτό που πιστεύετε ότι έχετε όλα τα πρόβατα και το αποκαλείτε "μυαλό" ή αλλιώς "εγκέφαλο":

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΪΟΝ Natal. Είναι ακόμη vaporware.

Είναι το φετινό Micro$oft Surface αντίστοιχο αεριτζίδικο προϊόν και όλοι ξέρουμε το πόσο προχώρησε το Surface στα 2 χρόνια που το έχει ανακοινώσει η Micro$oft.

Επίσης, ΑΝ ποτέ κυκλοφορήσει, σε όποια μορφή και να κυκλοφορήσει, απλά θα βελτιώνει το XBOX 360. ΜΗΝ περιμένετε εικονική πραγματικότητα ή θαύματα ή να λυθούν τα παγκόσμια προβλήματα, κλπ.

Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω το πόσο ζώα είστε και μπορείτε να πιστεύετε ότι θα δουλεύει όπως τα βίντεο κλιπάκια που τα ζώα της Micro$oft έχουν κατακλύσει το ίντερνετ με τα τελικά παιχνίδια του Natal.

Εδώ βρε ογκόλιθοι δεν μπορούν να βγάλουν καλά παιχνίδια με τα χειριστήρια στο XBOX 360 που είναι τεχνολογίας που υπάρχει πάνω από 30 χρόνια, ξαφνικά μπορείτε να ΕΛΠΙΖΕΤΕ ότι θα βγάλουν με το Natal; ΙΣΩΣ στα επόμενα 30 χρόνια.

Να μη σχολιάσω τις απίστευτες καταστάσεις που ελπίζετε για παιχνίδια με πάνω από ένα παίχτη τη φορά. Ω ΡΕ ΓΕΛΙΑ.

Αμ το άλλο; Πώς μπορείτε να πιστεύετε ότι το ίδιο το Natal "περιφερειακό" θα είναι καλής ποιότητας; Εδώ ακόμη δεν μπόρεσε η Micro$oft να παράγει XBOX 360, χειριστήρια και παιχνίδια που να μη χαλάνε όταν απλά τα παίζετε για κάνα εξάμηνο, άντε δωδεκάμηνο.

Για να μη σχολιάσω ότι δεν έχει αναφερθεί τίποτα γι άλλες εταιρίες σχετικά με το αν θα μπορούν να κάνουν και αυτές δικά τους Natal. Παράδειγμα: Χάλασε το χειριστήριο του XBOX 360; Λύσεις πολλές και διάφορες. Από 10 ευρώ μέχρι και 50. Καλή τύχη αν χαλάσει το Natal που κάτι μου λέει ότι θα έχει τουλάχιστον 99 ευρώ.

Έχω πολλά ακόμη που μπορώ να πω για το Natal αλλά με λίγα λόγια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απορώ πως έχετε ακόμη και το θράσος και πιστεύετε ότι το Natal πρόκειται να είναι ανώτερο από τις υπάρχουσες αλλά και μελλοντικές λύσεις της Nintendo και Sony. Για μένα ούτε καν ισάξιο δεν πρόκειται να είναι.

Όσο για τον Bill Gates που σκορπάει δεξιά-αριστερά ότι θα έρθει και στα Windows συστήματα κάτι τέτοιο, ακόμη γελάω.

Να θυμάστε κύριοι και κυρίες, Micro$oft & πρωτοτυπία, Micro$oft & καινοτομία, κλπ. είναι λέξεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ίδια πρόταση, παρά μόνο σαν παραδείγματα οξύμωρου, για κωμικούς λόγους, άντε και για διαφημιστικούς λόγους.

Ή όπως λέει και ο σοφός λαός μας: Μεταξύ μας, μαλακίες θα λέμε;

Κόψτε λοιπόν τις μαλακίες σχετικά με το Natal και πάρτε κάνα Nintendo, κάνα PS3, κλπ. και παίξτε κάνα καυτό βίντεο παιχνίδι και όχι το πουλάκι σας με τις ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ικανότητες του Natal και των παιχνιδιών του που ΚΑΠΩΤΕ θα κυκλοφορήσουν.

Natal = Vaporware ή αλλιώς "Ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον εβγάλαμε" ή αλλιώς "Γουρούνι στο σακί", κλπ.

Ξυπνήστε με όταν κυκλοφορήσει ο πρώτος καυτός τίτλος για το Natal. Μα τι λέω. Εσείς κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου. Αφήστε καλύτερα. Θα βάλω το iCal ή το iPhone να με ξυπνήσει. Από την άλλη βέβαια δεν ξέρω αν θα ζούμε μέχρι τότε.

No comments: