Click me

Monday, October 26, 2009

World of Warcraft

Subscriber graphs that compare World of Warcrft to other MMORPGs are comical. Without separate scales it’s difficult to even see the competition clustered way down there by zero. Companies keep claiming they’ve developed the ‘WoW killer,’ but we should start coming to terms with the fact that bringing down WoW from the outside is no longer possible.

World of Warcraft now has 13.1 million subscribers if unofficial reports are to be believed, and that number can only go higher when Wrath of the Lich King is finally approved for release in China. Not only is it unrealistic to expect a developer to make a game that significantly diverges from WoW’s mechanics, but even if they did it wouldn’t matter.


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αναφέρει την παπαριά το AION το παραπάνω site και πριν προλάβετε να μου πείτε ότι εγώ λέω παπαριές και ότι το AION είναι καλύτερο παιχνίδι από το WoW, εγώ απλά θα 'θελα να σας ρωτήσω τι πίνετε και ευτυχώς δεν μου δίνετε.

Δεν λέω. Σχετικά ενδιαφέρον το site που σας υποδεικνύω. Απλά κάνει το ίδιο λάθος με όλους σας.

Το WoW και γενικά ΟΛΑ τα παιχνίδια της Blizzard έχουν κάτι που ΚΑΝΕΝΑ άλλο παιχνίδι τέτοιας κατηγορίας δεν έχει.

Τι είναι αυτό;

Τα Κερασάκια.

Το WoW έχει τόσα πολλά κερασάκια, που απλά, για να τα καταγράψει κάποιος, θα πρέπει να κάνει ειδικά sites.

Και τι έχουν όλα τα κερασάκια από κάτω τους;

Τούρτες.

Έτσι λοιπόν κύριοι και κυρίες τους νικάει όλους η Blizzard. Με τούρτες και κερασάκια.

Θα σας δώσω ένα κερασάκι:
Fight Club

Πολύ απλά. Τα παιχνίδια της Blizzard είναι εμείς. Είναι κομμάτια μας. Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να βάλεις ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ μπροστά στο παιχνίδι και να μη δει τουλάχιστον 100 πράγματα που θα τον κάνουν να σκεφτεί:
WOW! Δεν το πιστεύω.


Το μόνο που θα έχετε εσείς να του πείτε τότε είναι να του θυμίσετε ότι παίζει ένα παιχνίδι που λέγεται WoW. Τι περίμενε; ;)

Πραγματικά. Το WoW ειδικά είναι ένα παιχνίδι που ΟΛΟΙ θα πρέπει να παίξουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο επίπεδό του.

Όσο για τις Κατίνες που λένε ότι τα βίντεο παιχνίδια είναι για παιδιά ή ότι είναι σαν τα ναρκωτικά και άλλα τέτοια τους έχω γραμμένους. Προτιμώ να πιστεύω και να πράττω το τι είπαν κάποιοι πιο ψαγμένοι από αυτούς, όπως πχ. τον Πλάτωνα:
You can discover more about a person in an hour of play than in a year of conversation.


Και ΑΥΤΟ κυρίες και κύριοι είναι ο λόγος που δεν ασχολούμαι με ανθρώπους που δεν παίζουν και ειδικά με τους συνανθρώπους τους (MMORPG).

No comments: