Click me

Friday, February 01, 2008

RapidShare...

Πρώτα απ' όλα: ΔΕΝ χρησιμοποιώ RapidShare και ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει. Μπορείτε να πείτε ότι θέλετε. Να το υπερασπίσετε όσο θέλετε. Με ότι επιχειρήματα θέλετε.

Στο τέλος όμως υπάρχει η μία και μοναδική αλήθεια: ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ.

Σε όλη την ιστορία του Internet έχω βαρεθεί να βλέπω εσάς τους τεμπέληδες να τρέχετε γύρω γύρω από την ουρά σας και να κάνετε τις ίδιες βλακείες ξανά και ξανά.

Napster, Kazaa, Demonoid, PirateBay και RapidShare. Φυσικά υπάρχουν, υπήρξαν και θα υπάρξουν πολλά άλλα παρόμοια τέτοια πειρατικά κέντρα.

Αυτό που ΔΕΝ παίρνετε χαμπάρι είναι ότι όλα αυτά είναι τρίχες. Χαλαρώστε. Τι θέλετε όλες αυτές τις ταινίες; Μουσική; Παιχνίδια; Προγράμματα; Κλπ; Και μάλιστα γιατί τα θέλετε σε ΧΑΛΙΑ ποιότητα; Είμαι σίγουρος πως ένας μεγάλος λόγος που είστε ΤΟΣΟ "καλοί" πειρατές είναι τα ίδια τα Windows! Σας έχουν διαβρώσει στο μέγιστο βαθμό και δεν σκέφτεστε πλέον τίποτα. Κανένα μέλλον.

Απλά να σας θυμίσω κύριοι και κυρίες πως όσο περισσότερο ΕΣΕΙΣ ασχολείστε με την πειρατεία ΤΟΣΟ περισσότερο θα ασχολούνται με αυτό κυβερνήσεις και εταιρίες... ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει πάρει χαμπάρι πως με αυτές σας τις βλακείες το ψηφιακό μας μέλλον θα είναι γεμάτο ασφαλιστικές δικλίδες που ακόμη και οι πιο "τρομεροί" πειρατές θα τρώνε (και κάποιοι ήδη τρώνε) τα μούτρα τους προσπαθώντας να τις σπάσουνε.

Ακόμη και να τα σπάνε, κόσμος αρχίζει και πηγαίνει στις φυλακές και τα πειρατικά κέντρα κλείνουν το ένα μετά το άλλο ή στην καλύτερη πέφτει το επίπεδο του πειρατικού τους περιεχομένου που τόσο καίγεστε γι' αυτό. RapidShare + PirateBay VS Καπιταλισμός σημειώσατε 0-2.

Ξυπνήστε επιτέλους! Με την ασυλλόγιστη πειρατική σας χρήση των υπολογιστών για οτιδήποτε, μας οδηγείτε όλους σε σκοτεινά μονοπάτια με μόνο μία εταιρία με φρούτα να μας υποστηρίζει και ΑΝ θυμάστε, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

Νιώστε λίγο τι συμβαίνει γύρω σας με τα κλικ που κάνετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Χακερόνια μου εσείς... Γκοσάδες... ΤΟΥΒΛΑ!!!

3 comments:

Parafronas said...

Πέστα αδερφέ γιατί κάποτε πρέπει να νιώσουν κάποια άτομα. Όσο για το Rapidshare είναι στα Δικαστήρια στην Γερμανία όπου κατέθεσε μύνηση μια ομάδα, κάτι σαν οργάνωση τέλος πάντων, για τα παράνομα mp3's τα οποία ανεβάζουν οι χρήστες στους servers τους. Και από ότι έχω διαβάσει μάλλον θα χάσει η Rapidshare inc στο δικαστηρίο το οποίο έρχετε και επικαλείται έναν νόμο περί πνευματικών δικαιμάτων και ΑΟΜΑΤΩΝ τεσπα. Σημασία έχει να καταλάβουν τα Μπεεεεεε ότι η πηρατεία παίδες μου από τις ίδιες εταιρίες έχει ξεκινίσει. Π.Χ. Βγάζει η Βανδή λέμε τώρα ένα δισκάκι σωστά? Και λέει η εταιρία αύριο στις 10 το πρωί πρώτη κυκλοφορία του CD MONO από το τάδε κατάστημα οκ? ΕΕΕ πως γίνεται να πίνεις την φράπα σου στην Σαλόνικα στις 8 το πρωί (Λέμε τώρα, εγώ τέτοια ώρα κοιμάμαι :P) να το έχει το παλικάρι και να σου λέει " πάρε πάρε καινούριο Βανδή" έλεος ποια. Τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή??? Τώρα όμως φίλε μου Mac Culturist σε λίγο καιρό όταν θα πάνε να δουν ή νοικιάσουν μία ταινία τα Μπεεεεε δεν θα τους χαλάσει που θα έχει διαφημίσεις 5λεπτες, 3 μέσα στην διάρκεια της ταινίας, και δεν θα μπορείς να τις προσπεράσεις. Είδη σιγά σιγά άρχισε να γίνετε. Γι' αυτό Μπεεεεεεεεε ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΩΡΕΕΕΕΕ!!!

Anonymous said...

(Τώρα όμως φίλε μου Mac Culturist σε λίγο καιρό όταν θα πάνε να δουν ή νοικιάσουν μία ταινία τα Μπεεεεε δεν θα τους χαλάσει που θα έχει διαφημίσεις 5λεπτες, 3 μέσα στην διάρκεια της ταινίας, και δεν θα μπορείς να τις προσπεράσεις.)

Αυτο δεν το καταλαβαινω. Θες να πεις οτι με αυτον τον τροπο οι εταιρειες θα παταξουν την πειρατια?

Mac Culturist said...

parafronas einai oti thelei leei kai opos thelei ta leei ;)