Click me

Friday, February 15, 2008

AppleTV take 2

Είχα γράψει πριν ένα μήνα πόσο σημαντικό είναι το AppleTV take 2 και ο συνδυασμός του με το iTunes Store. Φυσικά, ακόμη είμαστε στην αρχή και έχουμε πολύ δρόμο ώστε να αποδειχτεί αυτό.

Παρόλα αυτά όμως πάρτε μια γεύση για τι πράγμα μιλούσα: iLounge & AppleInsider.

Και για να δανειστώ λίγο μια έκφραση και αλλάζοντάς την: Blu Ray vs HD DVD... Όποιος και να νικήσει δεν μας νοιάζει! Έχουμε το AppleTV με το μέρος μας.

Τώρα το μόνο που έχει να γίνει είναι να έρθει το iTunes Store με τις ταινίες και τα TV shows και στην Ελλάδα μας. Ώ ρε τι έχει να γίνει!!!

Τίποτα... Απλά θα ξεσηκωθούν όλα τα video clubs και θα βάλουν φωτιά σε όλους όσους πουλάνε/υποστηρίζουν Apple προϊόντα. Εδώ μιλάμε για χιλιάδες κόσμο που πρόκειται να χάσει το ψωμί του. Χμμμ. Μπορούν πάντα βέβαια να σταματήσουν να είναι μπεεε και τούβλα και να τα βάλουν με τις εταιρίες (Odeon, Audio Visual, κα) που τους πουλάνε τα DVD/Blu Ray/HD DVD/κλπ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ και επιλεκτικά!!!

Μπα! Εδώ μιλάμε για την Ελλάδα! This is Sparta! Εεεε... Greece! Η χώρα που για κάθε έναν Λεωνίδα βγάζει τουλάχιστον και ένα τέρας Εφιάλτη. Για κάθε ένα Αχιλλέα βγάζει και ένα πονηρό (πανούργος ακούγεται πιο όμορφα, ε;) Οδυσσέα. Για κάθε Μέγα Αλέξανδρο βγάζει δεκάδες Μέγα Μαλάκες!

Oh well, AppleTV take 2 και καλημέρα σας :)

No comments: