Click me

Sunday, September 11, 2005

iPod μανια!

Η Apple βάλθηκε να μας τρελάνει! Πρώτα βάζει όλο τον Η/Υ μέσα στην οθόνη:
iMac G5

Μετά πηγαίνει και τον συρρικνώνει ακόμη περισσότερο:
Mac mini

Και στα καλά καθούμενα πάει και μικραίνει το iPod:
iPod nano

Πάντα βέβαια μεγαλώνοντας τις δυνατότητες των συστημάτων και μικραίνοντας τις τιμές! Ρε μήπως δεν πατάνε καλά εκεί στην Apple; Ξέρετε... Τρελάθηκε το αφεντικό και τα πουλάει τζάμπα που λέμε :p

Φυσικά υπάρχει και το κερασάκι στην τούρτα που λέμε! Harry Potter audiobooks, το νέο iTunes 5, το νέο QuickTime 7.0.2 για Mac & Windows 2000/XP όπως επίσης και ΟΛΑ τα album της μοναδικής Diva της Pop, Madonna!

Βέβαια το καταπληκτικό είναι ότι όλα αυτά και ακόμη περισσότερα μπορείτε να τα δείτε στην αναμετάδοση του Apple Special Event!

Υπάρχει βέβαια και το ελεεινό Motorola ROKR το οποίο βέβαια απλώς δείχνει τι πρόκειται να δούνε τα μάτια μας στο κοντινό μέλλον και πρέπει πάντα να το δείτε ΜΟΝΟ ως κάτι τέτοιο ;)

Βέβαια ξέχασα να αναφερθώ στο Apple Mighty Mouse το οποίο απλά είναι MUST για όλους τους χρήστες Mac (και όχι μόνο) οι οποίοι μας έχουν ζαλίσει με το δεξί κλικ :P Κάλλιο αργά παρά ποτέ; Θα δείξει... Προς το παρόν πάντως οι κριτικές είναι 50-50. Ελπίζω να σας τα πω αναλυτικά για το Mighty Mouse όταν θα το έχω στα χέρια μου :D

Go Apple! Go Apple! GO!

No comments: