Click me

Saturday, September 24, 2005

Καθαρος ουρανος αστραπες ΔΕΝ φοβαται!

Λέει ο σοφός(;) ελληνικός λαός... Έτσι και ο πρόεδρος της Apple. Ο κ.Steve Jobs τα "έχωσε" πρόσφατα σε διάφορες συνεντεύξεις του στη Microsoft, Dell, Sony, κα. όπως επίσης και στη μουσική βιομηχανία!

Πολύ απλά είπε ότι η Microsoft και η Dell αντιγράφουν την Apple αλλά για ακόμη μια φορά το μόνο που θα καταφέρουν είναι να φάνε τη σκόνη της Apple! Πολύ απλά απολαύστε τη συνέντευξη για το πως η Microsoft και η Dell αντιγράφουν την Apple!

Επίσης, είπε ο κ.Steve Jobs ότι μπορεί να στάθηκε η Apple τυχερή με το iPod όπως λένε οι αντίπαλοί τους (Microsoft, Creative, Sony, κα.) αλλά χρειάζεται κάτι παραπάνω από τύχη για να είσαι στην κορυφή για τόσα χρόνια με τόσο σκληρούς και ακόμη χειρότερα πολύ δυνατότερους οικονομικά αντιπάλους...

Το κερασάκι στην τούρτα βέβαια είναι το "χώσιμο" που έριξε στην μουσική βιομηχανία ώς άπληστους! Πολύ απλά η μουσική βιομηχανία πιστεύει ότι θα πρέπει να ανέβουν οι τιμές στο iTunes Music Store από τα $0.99 τουλάχιστον στη διπλάσια αξία και φυσικά όπως λέει ο κ.Steve Jobs κάτι τέτοιο είναι απληστία γιατί η μουσική βιομηχανία από το iTunes Music Store βγάζει ΠΟΛΛΑ περισσότερα ανά μουσικό κομμάτι σε σχέση με τα CD!!!

Διαβάζεις κόσμε; Διαβάζεις; Μπορείς να ξυπνήσεις; ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

No comments: