Click me

Sunday, November 22, 2009

Μπορώ να καταλάβω τη βλακεία σας

Αλήθεια! Μπορώ να καταλάβω τους βλακώδεις λόγους για τους οποίους κάνετε τόσο νταβαντούρι για την γκομενοταινία The Twilight Saga: New Moon.

Εξάλλου μιλάμε για τους ίδιους ηλίθιους πιθήκους που έχουν ξεσκίσει την Ελλάδα αλλά και την παγκόσμια πραγματικότητα στο όνομα του Εγώ.

Αλλά πάντα με κάνετε και απορώ για το πόσο πραγματικά ΖΩΑ είστε. Αλήθεια βρε; Το New Moon είναι καλύτερη ταινία από το Inglourious Basterds;

Summit Entertainment’s vampire-romance sequel “ The Twilight Saga: New Moon” rung up a record $72.7 million in opening-day boxoffice on Friday, easily topping domestic rankings.

That bested a previous single-day boxoffice mark of $67.2 million, set by Warner Bros.’ Batman sequel “The Dark Knight” in July 2008.The first-day tally for “New Moon” included $26.3 million in boxoffice from a total 3,514 performances at 12:01 a.m. Friday, which set a record for witching-hour coin.


Αν σας λέω ότι μπερδεύετε τις βούρτσες με τις μπιπ-μπιπ ξέρω εγώ για τι πράγμα σας μιλάω. Τρομπόνια. Στο όνομα της ομορφιάς και της βλακείας των πρωταγωνιστών μιας ταινίας τα δίνετε όλα. Μπράβο σας. Καλά να πάθετε. Σας αξίζει. Άντε και στο ρεκόρ της τρίτης ταινίας! Σκατά να φάτε. Παλιορηχά, ανάπηρα, εγκεφαλικά και συναισθηματικά ζώα αυτού του γαλαξία.

Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Μην κρίνετε το βιβλίο από το εξώφυλλο. Και άλλα τέτοια ούτε ξέρετε τι σημαίνουν. Που να μπορέσετε να τα πράξετε κιόλας.

Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι εκθειάζετε το έργο λόγω του πόσο παίδαρος είναι ο αγάμητος Edward, πόσο απίστευτη είναι η ανεγκέφαλη emo αγάμητη Bella και πόσο φέτας είναι ο εξίσου αγάμητος σωτήρας wannabe Jacob;

Ζ Ω Α !!!

Αν πάλι θέλετε έρωτες και ρομαντισμούς διαβάστε κάνα Ρωμαίο και Ιουλιέτα, κάνα Περηφάνια και Προκατάληψη και χέστε με. Ντεμεκ, δήθεν και καλά ερωτιάρηδες. Που στο βωμό του χρήματος και της καρέκλας στήνεστε, καβαλάτε και πιπιλάτε ότι σας τα χώνει...

ΟΥΣΤ.

No comments: