Click me

Wednesday, November 14, 2007

Οι εμπειρίες ενός PCα με το Mac mini...

Θα θελε; Παρόλο που προσπαθεί το παλικάρι από το ZDnet σκληρά, κλασσικά, χάνει το νόημα, τη μπάλα που λέμε...

Πέρα ότι λέει μπαρούφες του στυλ ότι το τροφοδοτικό του ρεύματος είναι μεγάλο περίπου όσο και το Mac mini (ΨΕΜΑΑΑΑ -ούτε το μισό δεν είναι, έλεος δηλαδή!!!), τον πείραξε λέει που βγαίνει το καλώδιο της τροφοδοσίας εύκολα και αναρωτιέται αν είναι μόνο αυτός που τον πειράζει! Δεν θέλω ούτε καν να φανταστώ τι μπορεί να κάνει με το καημένο το mini το τούβλο ο PCας για να βγαίνει το καλώδιο της τροφοδοσίας εύκολα κατά τη διάρκεια της "επαφής" του με το Mac mini.

Ίσως πάλι καλά γι΄αυτό κλείνει το άρθρο λέγοντας ότι η εμπειρία του με το Mac mini ήτανε ευχάριστη...

Και όχι δεν με νοιάζει πόσο θετικό είναι όλο το άρθρο. Έχω βαρεθεί τους PCαδες που όταν τους κλωτσήσει η Micro$oft στα -ξέρετε εσείς που- για να πάρουν από την M$ αυτό που θέλουν το παίζουν και λίγο Linuxαδες και Macαδες... Παλιό το κόλπο κύριοι! Και όχι τίποτα άλλο. Το κάνετε και με ηλίθιο τρόπο. Πάρτε εκεί όλοι στο ZDnet Mac Pro με Apple Cinema Display 30 ίντσες και να δείτε τι ωραία θα σας γλείψει και τα παπούτσια η M$!

Και αφήστε εμάς τους χαζό Mac χρήστες με τα χαζό μηχανήματά μας στην ησυχία μας.

Ζήτω τα Windows XP και Vista!!! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ!

ΟΥΣΤ! Τούβλα. Μπεεε. ΟΥΣΤ!

1 comment:

Amatheon said...

Να σε πω και την αληθεια, αυτοι του ZDnet ειναι στην δικια τους γυαλα και δεν πολυκαταλαβαινουν τι γινεται στον κοσμο. Καθοτι χρυσοψαρα καθε 1-2 δευτερολεπτα ξεχνανε οποτε μην σου φαινεται παραξενο. Παλι καλα που δεν ειπε οτι τον ενοχλει που δεν εχει οθονη (ελεος). Εχει στα χερια του μια CDθηκη (τοσο ειναι το μεγεθος του mini) και τον ενοχλει, ενω με τους τσιμεντολιθους τα Pc δεν χαλιεται. Αντε γεια ρε κομπλεξικοι αστε μας στην ησυχια και την γαληνη μας και καντε κανα virus check/defragment/firewall on, αντε βοδια που ανακαλυψατε τον τροχο.