Click me

Sunday, May 04, 2008

Iron Man και Hulk!

Επί δεκαετίες τώρα υποστήριζα λίγο παραπάνω την Marvel από όλες τις άλλες εταιρίες των comics. Χρόνο με το χρόνο αποδεικνύεται ότι όχι μόνο είχα δίκιο αλλά με διαφορά από όλες τις άλλες εταιρίες έχει και τα κότσια να μπλέξει με το Hollywood και μάλιστα να γίνει και μεγάλο όνομα! Marvel Studios!

Φυσικά υπάρχει απόλυτος σεβασμός για την DC, την Dark Horse, κα. αλλά σε καμία περίπτωση π.χ. στην Todd McFarlane!

Για να μην πολυλογώ από όλους τους ήρωες στην Marvel είχα ιδιαίτερο σεβασμό στον Hulk και στον Iron Man. Πάρα πολλοί "φίλοι και γνωστοί" με κορόιδευαν γι αυτές μου τις επιλογές.

Ευτυχώς όμως που γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Το λέω αυτό γιατί κόβω και τα δύο μου χέρια αλλά κάτι μου λέει πως η ταινία Iron Man που βγήκε αυτές τις μέρες στους κινηματογράφους απλά θα γράψει ιστορία.

Το γιατί το πιστεύω αυτό δεν έχει καμία σχέση. Απλά ο Iron Man χάρη στον απίστευτο Robert Downey Jr. είναι μία από τις μυθοπλασίες που ίσως κάποιοι από εσάς επιτέλους καταλάβετε για ποιους λόγους σας έλεγα, κλασσικά, Μπεεεε και Τούβλα. Και ότι δεν κόβει και πολύ.

Όλα τα παραπάνω ειδικά αφιερωμένα σε ένα παλιό κολλητό, τον Π.Μ. που ίσως κάποια μέρα ζητήσει και συγγνώμη, όχι από μένα αλλά από τον εαυτό του.

Iron Man FTW!

Όσο για τον Hulk παρόλο που δεν πήγε καλά η ταινία, βγαίνει το καλοκαίρι το Incredible Hulk που απλά για όσους θυμούνται από την περασμένη δεκαετία το Fight Club και τον μοναδικό Edward Norton που έσωσε την ταινία, τους έλεγα ότι αν ποτέ γίνει ταινία το Hulk ΑΠΑΙΤΩ να είναι ο Edward Norton ο Bruce Banner. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτό συνέβη και θα το απολαύσω το καλοκαίρι ;D Και ΝΑΙ είμαι από αυτούς που απόλαυσε και τον Hulk του απίστευτου Ang Lee!

Hulk FTW!

Και για να ΜΗΝ ξεχνιώμαστε! Όσοι θα πάτε να δείτε την ταινία ή την δείτε κάποια στιγμή στο DVD ή την κλέψετε από το Internet ;P να κάτσετε να δείτε και μετά τους τίτλους τέλους. Θα με ευχαριστήσετε άλλη φορά γι' αυτό ;)

No comments: