Click me

Saturday, September 29, 2007

Όταν λέω εγώ...

...ότι είστε τούβλα ξέρω εγώ για τι πράγμα μιλάω. Αλλά ότι είστε τα ΣΟΥΠΕΡ τούβλα δεν το περίμενα!

Οκ. Δε λέω. Στους περισσότερους από εσάς δεν άρεσαν τα Windows Vista. Σωστά. Συμφωνώ.

Αλλά τι κάνετε; Αντί να πάρετε Mac Η/Υ ή Linux Η/Υ πηγαίνετε και ζητάτε από τη Micro$oft να σας δώσει πίσω τα Windows XP ή έστω να σας δώσει τα Extras των Vista!!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ... Τούβλα. Μπε. ΜΠΕΕΕΕ!

Καλά σας κάνει και σας τα παίρνει η Micro$oft, παλιοζώα! Εμ βέβαια. Αυτοκίνητο, τηλεόραση, πατίνι του 2001 δεν αγοράζετε και ούτε καν θέλετε να το βλέπετε. Αλλά Η/Υ με λειτουργικό σύστημα του 2001 θέλετε. ΖΩΑ!

Γι αυτό ο Βασιλάκος είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Όχι επειδή είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος. Αλλά ο πιο δουλευταράς τσομπάνης στην ιστορία της ανθρωπότητας. Μπεεεε. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ!

Πάλι καλά που μερικοί από εσάς προτείνουν και της κατάλληλες λύσεις στην Micro$oft. Να εγκαταλείψει τα Vista για να σωθεί... Μα τι λέω; Αυτοί που τα λένε αυτά δεν ξέρουν πόσο ζώα είστε και ότι ανοησίες και να κάνει η Micro$oft εσείς πάλι εκεί θα τα σκάσετε τα ευρουλάκια σας. Το αστείο βέβαια είναι ότι αυτά τα λέει το δεξί χέρι της Micro$oft. Φύκια δηλαδή. Κορδέλες. Στάχτες. Καπνός.

Και όσοι από εσάς λέτε ανοησίες του στυλ: Εγώ δεν αγόρασα ποτέ Windows και ούτε πρόκειται γιατί τα παίρνω πειρατικά όλα τα προγράμματα και παιχνίδια.

Απλά να σας επαναφέρω στην πραγματικότητα... Αντίγραφα ή όχι. Windows είναι οπότε πάλι ζώον είσαι και μάλιστα μεγαλύτερο από αυτούς που τα αγοράζουν γιατί εσύ τουλάχιστον θα έπρεπε να ξέρεις ότι οι υπερβολικές χρεώσεις για τα Windows και το Office δεν έπρεπε να υπάρχουν και αναγκάζεσαι να γίνεσαι κλέφτης για να τα αποκτήσεις. Δηλαδή είσαι ένα ζώον απατεωνίσκος. Και σου αρέσει μάλιστα.

Όσο για τα άλλα τα ζώα που λένε: Εγώ δεν αγόρασα Windows απλά είναι εγκατεστημένα με τον Η/Υ που αγοράζω ανά 2-3 χρόνια.

Δηλαδή εσένα και τα Windows 95 να σου δώσουν θα τα πάρεις επειδή τα είχε μέσα ο Η/Υ σου, ε; Βλέπετε γιατί σας λέω ζώα; Ότι ανοησία σας δίνουν εδώ και 12 χρόνια (από τον Αύγουστο του 1995) εσείς την καταπίνετε. Συγχαρητήρια. Τούβλα. Ζώα.

Μόνο σε αυτό που λέγεται βιομηχανία των Η/Υ γίνονται αυτά. Μόνο. Και όλοι έχετε την ίδια δικαιολογία. Αυτό χρησιμοποιεί όλος ο κόσμος.

Αυτά κύριοι και κυρίες γίνονται μόνο σε ένα άλλο πράγμα που ξέρουμε. Στα κοπάδια. Στα πρόβατα. Στα ζώα. Αλλά ξέρετε πια είναι η διαφορά σε εκείνα τα ζώα με εσάς;

Εσείς έχετε πολλές επιλογές που απλά αδιαφορείτε και να σκεφτείτε ότι μπορείτε να κάνετε... Μπορεί δηλαδή να σκέφτεστε και μισή με μία ώρα τη ρούχα θα φορέσετε για να ρίξετε τον/την γκόμενο/α αλλά μέχρι εκεί σας κόβει.

Μπεεεε. Μπεεεε. ΜΠΕΕΕΕ. ΜΠΟΥΟΥΟΥΟΥ!

No comments: