Click me

Saturday, August 25, 2007

DirectX vs OpenGL vs Sheep

Σε περίπτωση που ακόμη δεν έχετε καταλάβει ότι τα Windows Vista είναι από τα μεγαλύτερα ανέκδοτα όλων των εποχών και μάλιστα έρχονται σε πολλές εκδόσεις (πχ 32 bit και 64 bit ανέκδοτα) επιτέλους αργά αλλά σταθερά αποκαλύπτεται το μεγάλο ανέκδοτο : DirectX 10!

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει γνώστης από γραφικά σε υπολογιστές που να μην ξέρει ότι το OpenGL είναι ΠΟΛΥ ανώτερο από το DirectX αλλά απλά επειδή όλα τα πρόβατα εκεί έξω χρησιμοποιούν Windows, έτσι λοιπόν χρησιμοποιούν και το DirectX αντί του ανώτερου OpenGL. Τι κάνει λοιπόν ο τσομπάνης (Microsoft) για να κάνει τα πρόβατα να μπούνε στο στάβλο (Windows Vista); Τους υπόσχεται τον Παράδεισο που λέγεται DirectX 10! Και φυσικά εκατομμύρια πρόβατα πιστεύουν στον τσομπάνη. Έλα όμως που μήνα με το μήνα και μέρα με τη μέρα αποκαλύπτεται ότι ο Παράδεισος (DirectX 10) όχι απλά δεν υπάρχει αλλά απλά είναι η Κόλαση (Windows XP) στην έκδοση 2 :$

Έτσι λοιπόν σαν καλά πρόβατα τρέξτε να αγοράσετε τα νέα δυνατά Wintel/AMD συστήματα με 4 GB RAM και Duo/Quad cores με τις κάρτες γραφικών των 500 ευρώ για να παίξετε στον Παράδεισο.

ΝΑΙ ΚΑΛΑ!

Σε όλα τα μοντέρνα συστήματα και παιχνίδια που ΚΑΙ ΚΑΛΑ υποστηρίζουν πλήρως DirectX 10, όταν πάτε να διασκεδάσετε στον Παράδεισο όχι μόνο δεν υπάρχει σχεδόν ΚΑΜΙΑ διαφορά ΑΛΛΑ τα συστήματά σας είναι και ασταθή και αργά και... Windows :P

Βέβαια μεταξύ εμένα και της Microsoft εσείς θα επιλέξετε τη Microsoft, ΕΥΤΥΧΩΣ εγώ έχω να επιλέξω τον κ.3D είναι το όνομα μου και το όνομα του παιχνιδιού μου.

Καλά λένε ότι η πλειοψηφία του κόσμου είναι ανίκανη να ξυπνήσει ΟΣΑ ευρώ και αν χρειαστεί να χάσει ώστε να κερδίσει η Micro$oft. Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε ! Μπε Μπε Μπε ... ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!

No comments: